• web-headers2.jpg

Пълна индивидуалност – Opel ADAM и ADAM ROCKS UNLIMITED

Уникални – новите членове на семейството на ADAM могат да се конфигурират свободно и в най-малките детайли.

От този момент вече всичко е възможно благодарение на ADAM UNLIMITED и ADAM ROCKS UNLIMITED. Най-новите попълнения в състава на стилното семейство от модели на Opel ADAM са успели да преодолеят и последните прегради по отношение на възможностите за индивидуални конфигурации. Самоувереният лайфстайл модел вече стана известен със своите почти безгранични възможности за индивидуално оформление, но сега ADAM UNLIMITED ги издига на изцяло ново равнище. При него клиентите вече могат да конфигурират своя собствен ADAM и до най-малките детайли. Колела, цветове, декоративни елементи, детайли в интериора – решението как ще изглежда всичко това е в ръцете на клиента. Моделът ADAM UNLIMITED се предлага на българския пазар на цени, започващи от 24 155 лева (препоръчана от производителя цена с включен ДДС, среден разход на гориво и емисии на CO2: 6.7-4.2 л/100 км, 125-99 г/км).

 

Още от момента на пазарната си премиера преди почти три години нашият Opel ADAM е първокласен пример за това колко индивидуалност и лични предпочитания могат да се съберат в един малък автомобил. Сега ние довеждаме тази уникална концепция до екстремни висоти с новите модели ADAM UNLIMITED и ADAM ROCKS UNLIMITED. Сега нашите клиенти могат да отпуснат напълно юздите на своето творческо въображение. Всеки почитател на модела ADAM вече може да създаде свой собствен, отличаващ се сред останалите автомобил. Tова е наистина уникално,” сподели Юрген Келер, изпълнителен директор продажби, маркетинг и следпродажбено обслужване на Opel в Германия.

Какво ще кажете за новите цветове на външното лаково покритие с наименования като „Orange Alert” („Код оранжево”), „Brownian Rhapsody” („Рапсодия в кафяво”) или красноречивото „Greyzilla”? Или пък за новия цвят на покрива като „Dancing Green” („Танцуващо зелено”) в комбинация с пакета „extreme carbon” за страничните огледала и предната решетка, придружени с алуминиеви колела “Swiss Blade” („Швейцарски остриета”)? Пакетът хромирани елементи за праговете и външните дръжки на вратите наред с тапицериите на седалките от Morrocana се предлагат серийно във всички случаи. Aвтоматичната климатична инсталация също е част от серийното оборудване на моделите и допринася за повишаване на комфорта в купето. Последното поколение инфоразвлекателни системи IntelliLink с възможност за интеграция на функциите на смартфон посредством Apple CarPlay и Android Auto се предлага като допълнителна възможност. Системата дава възможност за бърза и съобразена с натоварването на пътното движение навигация чрез приложенията Apple Maps и Google Maps. Търговците на Opel предлагат и допълнителна възможност за инсталиране на навигация със системата TomTom GO 40, включваща стойка за монтаж FlexDock®.

Накрая, но не и по важност, новият модел ADAM UNLIMITED може да бъде поръчан и с Opel OnStar (засега в 13 западноевропейски страни). Системата за персонална комуникация и мобилни услуги превръща ADAM в мобилна Wi-Fi точка за достъп до интернет със скорост 4G/LTE и възможност за едновременно използване на до седем на брой устройства. Наред с това, системата предлага всеобхватни мерки за защита и удобство, сред които денонощната автоматична сигнализация при катастрофа (Automatic Crash Response), компетентна подкрепа при необходимост от пътна помощ и при откраднат автомобил, както и функцията за дистанционна диагностика на автомобила чрез смартфон приложението myOpel.

Инфо: www.auto-press.net