• web-headers2.jpg

Без ограничения за Opel Insignia OPC

Opel обяви подробности за новата модификация Unlimited на суперспортната си Insignia OPC. В резултат на нанесените корекции и по-точно на елиминирането на някои ограничения, автомобилът е в състояние да развие максимамална скорост на движение от до 270 км/ч....

 Opel Insignia OPC Unlimited се отличава от “стандартната” си версия чрез синьото цветово решение на логото Brembo на спирачните си апарати, новите си основни инструментални уреди, както и с факта, че при поръчката на колата, тя ще “идва” със специален курс за обучение, организиран от Opel.

Мощният 325 конски сили автомобилът може да бъде оборудван с шестстепенна механична или новата автоматична предавателна кутия. Времето за ускорение от 0 до 100 км/ч варира от 6 до 6.6 секунди в зависимост от купето и трансмисията, които си е избрал клиента. Срединят разход е между 10.6 и 11 литра на 100 километра.

Продажбите на най- бързият сериен модел в историята на Opel започват през този месец, като цената за Германия е определена на 48 605 евро за версията с четири врати и механична скоростна кутия.

© 2020 Официален Сайт на Опел Клуб Онлайн България