• web-headers2.jpg

 

Сайтът Jokeforblog публикува първите официални снимки на "всъдеходната" модификация на комбито Opel Insignia Sports Tourer. Версията с повишена проходимост ще носи името Crossfour.

Автомобилът с двойно предаване получава допълнителни пластмасови декорации на броните, праговете и арките на калниците, които да предпазват каросерията от механични увреждания. "Всъдеходното" комби ще се конкурира с Audi A4 Allroad и VW Passat Alltrack и ще се оборудва само с двулитрови дизелови двигатели с мощност 165 и 195 к.с.

Opel Insignia CDTi 4x4 или формулата за успешен автомобил в Европа.

От Opel заявиха, че с моделът Ampera правят значителна крачка към промяната на пазарното позициониране на марката. Истината обаче е, че тази крачка беше направена още с настоящият флагман - Insignia.

Той се появи през 2008 година, като заместник на Vectra и върна Opel в играта на големите шосейни модели с гръм и трясък. Още с появата на Insignia стана ясно, че този модел бързо ще спечели верни почитатели. Нещо повече, той се превърна в един от най-успешните и харесвани модели в 150-годишната история на немската марка.

Вероятно колата на снимката ви напомня нещо и макар Buick LaCrosse да не е особено познат у нас, придобилият вече доста популярност в България Opel Insignia изяснява загадката. Buick не се предлага в България и това не е най-големия ни проблем, но има нещо в LaCrosse 2012, чиито доставки започват сега в Америка, което за наше съжаление липсва в европейския вариант на модела и това е системата eAssist...