• web-headers2.jpg

В Opel разработват малък кросоувър на базата на новата Corsa.
Бъдещата „baby Antara” ще има размерите на хечбека, като тестовете вече са започнали. Дизайнът е в стила на това което виждаме при Insignia и Astra.
Според информациите от GM, освен версия на Opel, ще се прави и такава на Chevrolet, на базата на новия Sonic. Тестовете и на този модел са започнали в Корея, където автомобилът ще бъде произвеждан. В този развоен център бяха създадени и Chevrolet Cruze и Chevrolet Beat.
Opel планира да покаже новият мини кросоувър още преди кря на тази година. Във фирмата планират да продават този модел в 200 000 броя на година, като колата ще се продава на всички световни пазари.

Източник: AutoMedia

Лекият офроуд премина в тежко водно изпитание.
През изминалия уикенд Opel ни покани на тест на новата Antara, за да ни покаже възможностите на модела. Нещата обаче се развиха така, че Antara изненада не само нас, но и самите организатори от Opel.

 

Opel обяви, че обновената Antara е първият модел на марката, който бива лансиран едновременно в Китай и на основните за компанията пазари.

На китайския пазар, новата Antara ще се предлага с 2.4 литров ECOTEC задвижващ агрегат със 169 консик сили, който гарантира отлична ефективност и максимална скорост от над 170 км/ч както за версията с предно, така и за тази с четири задвижващи колела.

Автомобилът е оборудван с шестстепенна роботизирана предавателан кутия, 17- или 18-цолови джанти, а в екипировката на всъдехода могат да бъдат открити също така система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, електронна стабилизираща програма, пълен комплект предпазни въздушни възглавници и други.

Страница 1 от 2

© 2020 Официален Сайт на Опел Клуб Онлайн България