• web-headers2.jpg

Автосалон София 2011: Дебют за Opel Ampera

Революционният електрически автомобил Opel Ampera за първи път в България
Opel Ampera ще направи своята предпремиера за България на Автомобилен салон София 2011 
Новият Opel Astra Sport Tourer – атлетичното спортно комби
Обновената Corsa – нова спортна стилистика и динамика съчетани с нисък разход на гориво

 


Нова стилистика и техника за динамичния кросоувър Antara
Кампании на Opel по време на Автомобилен салон София 2011
Седем поредни месеца на нарастване на пазарния дял на Opel
31-процентен ръст в продажбите на Opel в България
София. Тази година Opel ще участва на Автомобилен салон София 2011 на щанд с размер 424 м2. Търговците на тримата софийски дилъри на Opel (Булвария, Дженеръс Ауто и София Ауто), както и на дилъра на Opel в Русе – Автосвят, ще посрещат и консултират посетителите. На щанда ще бъдат изложени общо 9 експоната на марката, от които новият Opel Astra Sport Tourer, обновената Corsa и новият динамичен кросоувър Antara ще направят своите първи публични изяви. Флагманът на марката Insignia, носител на званието Автомобил на годината 2009 за Европа, както и Автомобил на годината 2010 за България и още над 40 международни награди, ще бъде представен във версиите си седан и Sports Tourer. На щанда на Opel посетителите ще открият и добре познатия им бестселър в сегмента на многофункционалните ванове Zafira. 
Несъмнено един от най-интересните експонати на Автомобилен салон София 2011 ще бъде на щанда на Opel и това е революционният Opel Ampera, който ще отбележи своята предпремиера за България.

 

Електромобилът с удължен пробег Opel Ampera може да пътува навсякъде и по всяко време
Новият Opel Ampera e призван да се превърне в основоположник на изцяло нов сегмент на европейския автомобилен пазар. Стартът на серийното производство на четириместния модел с пет врати е насрочен за по-късно тази година, а на българския пазар ще се появи през късната пролет на 2012 г. Ampera е създадена да предложи на потребителите всички предимства на електрическите автомобили, но без опасенията по отношение на продължителността на автономния пробег, предизвикани от акумулаторните батерии като единствен енергиен източник в автомобила.


Експонати на щанда на Opel:

1. Новата Antara - премиера
2. Новата Corsa - премиера
3. Новата Astra Sports Tourer - премиера
4. Insignia 4х4
5. Insignia Sports Tourer
6. Astra hatchback 5 врати
7. Meriva
8. Zafira
9. Ampera - предпремиера

За клиентите си по време на Автомобилен салон София 2011 Opel ще има много добри ценови предложения, които ще са съчетани с нови лизингови условия, вариращи в много голям диапазон и предоставящи големи възможности на всеки клиент да избере оптималния ЗА НЕГО лизингов план, а не този, който ние считаме за оптимален. Автомобилите Opel се предлагат от дилърите в цялата страна с лизинг меню - съвместна лизинг програма с Райфайзен Лизинг. То дава богат избор на най-изгодната комбинация от първоначална вноска, месечна вноска и остатъчна стойност. Голямо предимство е това, че по тези програми финасиране може да се отпусне дори без изискване за доходи както и това, че одобрението на лизингополучателите се извършва в рамките на часове.

Източник: Auto-Press

© 2017 Официален Сайт на Опел Клуб Онлайн България