Get Adobe Flash player
Opel Astra вече се предлага като Color Edition

От днес се започва предлагане на Opel Astra  с изпълнението на "Color Edition". Оборудването е линия, която вече се радва на голяма популярност в Corsa и Meriva и се основава на специален модел "150 години  Opel Astra с пет врати, в който производителя включва атрактивни функции като спортно окачване, колела от лети сплави и много допълнителни екстри.

Набито око хваща че, има разлика в предната броня в спортен външен вид със технически показатели, задната престилка има допълнения, както и характерните странични прагове. Както всички специални модели от серията "150 години  Opel," и "Color Edition" е с затамнени защитени -E стъкла на задните седалки, отопляем кожен волан с мултифункционални бутони, круиз контрол, CD MP3 радио и бордовия компютър. Освен това модели са с типични елементи от специална серия "150 Adam Opel" лого, праговете на вратите табели и седалките са със надпис  "150 години от Opel" и седалки с  плат / кожа реплика Morrocana. Началната цена за Астра "Color Edition" е 22 840 Евро.

Специалните модели за годишнината "150 години от Opel"

По повод годишнината модификациите от серия  "150 години Opel" - Corsa, Meriva, Astra и Insignia са вече на пазара. Автомобилите от специалната серия предлагат допълнително оборудване и спестяват до 2100 Евро . Ако искате да оборудвате автомобила си с още повече екстри, плюс  пакет "150 години от Opel" това ще намали значително цената му. Предлага се от 450 евро., в зависимост от модела се предлага ценово предимство до 876 евро.

 
Търсене
Наши приятели

Искаме да ви питаме!
На каква тематика искате да има повече новини?
 
Статистика
В момента има 5 посетителя в сайта