Get Adobe Flash player

Заводът в Сарагоса произведе девет милионната Corsa

 

  • Моделът “Color Stripes” е девет милионната Corsa на испанския завод
  • Паметното събитие е отбелязано от специалния младежки и динамичен модел
  • Заводът в Сарагоса е един от най-големите обекти на Opel/Vauxhall в Европа 

Рюселсхайм/ Сарагоса. Заводът на Opel/Vauxhall в Испания отбеляза историческо събитие днес, произвеждайки своята девет милионна Corsa. Моделът произведен в Сарагоса е с пет врати и ще бъде доставен на клиент в Германия.

Паметната Corsa модел “Color Stripes” е в искрящ зелен цвят и се задвижва от 1.4-литров двигател с максимална мощност 74 кВт/100 к.с.. Тя е оборудвана с пакет „OPC Line”, който с помощтта на специален комплект елементи на каросерията подчертава младежкото и спортно излъчване на автомобила.

 

Corsa се радва на много успешна история от своята първа поява през 1982 година. Испанският завод е постоянно модернизиран, а 90 процента от продукцията му се изнася за Великобритания, Германия, Италия и Франция.

Моделът Corsa на Opel/Vauxhall е спечелил признанието на индустрията за своята надеждност. През 2010 г. Германската организация за технически надзор DEKRA, която издава годишни отчети за дефектите в колите, обяви Corsa за цялостен победител с най-малко брой дефекти (2.4 процента) от всички тествани автомобили.

 
Търсене
Наши приятели

Искаме да ви питаме!
На каква тематика искате да има повече новини?
 
Статистика
В момента има 8 посетителя в сайта