Get Adobe Flash player

Opel Ampera

Vauxhall Ampera

 

Opel Ampera Wins Monte Carlo Rally

 

За четвърта поредна година, Opel достигна финала на топ автомобилните награди на Европа. Този път Opel Ampera е в надпреварата за "Автомобил на 2012 година."Ние сме доволни, че Ampera е сред номинираните финалисти за Автомобил на годината", каза Ален Висер, Вицепрезидент Продажби, маркетинг и следпродажбено обслужване ".
Ampera е наистина революционен електрически автомобил и вече е спечелил 25 награди в цяла Европа. Opel спечели конкурса Автомобил на годината три пъти в своята история с Kadett E (1985), Омега А (1987) и Insignia (2009). "
Журито на конкурса "Автомобил на годината" е съставено от 59 водещи автомобилни журналисти от 23 европейски страни,които са избрали седем автомобила финалисти от 35 коли, където всички продажби започват през 2011 г., на базата на критерии като иновативни технологии и ефективност.

продължава>

 

Подобрения и по Opel Ampera

Днес Opel обяви въвеждането на някои подобрения за Ampera, които имат за цел да снижат до минимум потенциалната възможност за електрическо възпламеняване на акумулаторните батерии вследствие на сериозен удар при катастрофа.

Подобренията са направени в отговор на някои опасения на GM и NHTSA (Американската национална администрация за пътна безопасност) в САЩ по отношение на състоянието на акумулаторните батерии на Chevrolet Volt след сериозен сблъсък на автомобила.

продължава>

 
Още статии...
Търсене
Наши приятели

Искаме да ви питаме!
На каква тематика искате да има повече новини?
 
Статистика
В момента има 8 посетителя в сайта