Get Adobe Flash player
Ето как ще изглежда Opel Astra седан!

Към днешна дата новата генерация на Opel Astra се продава на пазара във версии с три и пет врати. Съвсем скоро се очаква и лансирането на комби варианта, а тези, които предпочитат седан, все още са принудени да купуват старото поколение на модела.

По време на протичащото в момента автомобилно изложение в Детройт General Motors показа Buick Verano - автомобил, който много точно подсказва как ще изглежда бъдещата триобемна Astra. Четиривратият модел на Buick се различава от бъдещия седан на Opel единствено по предните светлини и различната радиаторна решетка.

Verano представлява класически седан от компактния клас, но според официалната информация по комфорт ще си съперничи с автомобилите от средния клас. От GM наблягат най-вече на изключителната шумоизолация, която била най-добрата в този сегмент.

Новост са тройното уплътнение на вратите, специално ламинираните стъкла и още ред детайли, подпомагащи спирането на външен шум в купето. Понеже Buick се лансира като премиум марка, седанът Verano беше предстан със сравнително мощни мотори - от 177 до 220 к.с.

Когато обаче дойде време Verano да се превърне в новата Astra седан, то безусловно в гамата от двигатели ще се появят и доста по-достъпни агрегати, основните от които ще бъдат заимствани от хечбек варианта. От компанията засега не съобщават кога се очаква представянето на Astra седан.

 

 

Вестник "Авто Пазар"

 
Търсене
Наши приятели

Искаме да ви питаме!
На каква тематика искате да има повече новини?
 
Статистика
В момента има 8 посетителя в сайта