Здравей, гостенино ( Влизане | Регистриране )
![]() ![]() |
Oct 25 2009, 09:35 PM
Коментар
|
|
![]() ръждясъл Автомобил:Opel Corsa C14NZ От: Сопот Мнения: 105 Регистриран на: 7-March 09 |
Мнението беше редактирано от valio_78: Dec 4 2009, 02:05 PM |
|
|
|
Oct 25 2009, 09:41 PM
Коментар
|
|
![]() ръждясъл Автомобил:Astra F X18XE От: Стара Загора Мнения: 108 Регистриран на: 19-January 09 |
Точно този филтър, който ти е под десния заден калник е горивния (бензиновия) филтър.Можеш да го смениш сам.
Мнението беше редактирано от tonkostz: Oct 25 2009, 09:42 PM |
|
|
|
Oct 25 2009, 10:03 PM
Коментар
|
|
|
ръждясъл Автомобил:OPEL ASTRA F 1,4 Мнения: 170 |
по точно под прага май беше пред гумата се пада |
|
|
|
Oct 26 2009, 10:27 PM
Коментар
|
|
![]() ръждясъл Автомобил:Opel Corsa C14NZ От: Сопот Мнения: 105 Регистриран на: 7-March 09 |
Да,и аз точно за това искам да го сменя-защото прихълцва
|
|
|
|
Oct 26 2009, 10:37 PM
Коментар
|
|
|
ръждясъл Автомобил:OPEL ASTRA F 1,4 Мнения: 170 |
еми сменяй |
|
|
|
Oct 27 2009, 07:35 PM
Коментар
|
|
![]() къта кинта за нов Автомобил:Pegeot 306 2.0 90 HP HDI От: София Мнения: 879 |
Залягай отдолу и смело скуби стария и слягай новия. Предлагам ти за всеки случай да си с минимално количество бензин в резервоара,аз при такава смяна на кадетора ми се спука един от мъркучите и що бензин отиде фира |
|
-------------------- По-добре край с агония отколкото агония без край !!!
http://vbox7.com/play:8911c00b VW завода " Наще голфчета се раждат тук и умират в ПЕРНИК " |
|
|
|
|
Oct 28 2009, 07:26 PM
Коментар
|
|
Ще се заляга явно,имам обаче един друг въпроси реших да питам тук за да не пускам нова тема!Изчезнаха ми светлините за заден ход,проверявах крушки,бушони и нищо,къде другаде да погледна?
|
|
|
|
Oct 28 2009, 07:38 PM
Коментар
|
|
|
нов внос Автомобил:opel corsa B C12NZ : Lanos A15SMS От: Търговище Мнения: 36 Регистриран на: 25-March 09 |
за дане губиш много гориво и попадане на бензин на не регламентирани места като уста очи уши идруги такива, намериси "бушона" на бензиновата помпа изкубваш го палиш колата и чакаш докато угасне следтова АТАКАААА с инструментите внимаваи с посоката на филтъра. Следтова слагаш бушонарията и даваш контакт и чакаш докато спре ще побръмчи доста повече от нормалното ама данети пока всенякога че спре, ако те притесни по-дългото въртене можеш да спреш да почакаш мало и аиде пак. Успех и видяли коло е лесно. |
|
-------------------- granichar.org
|
|
|
|
|
Oct 28 2009, 08:09 PM
Коментар
|
|
![]() къта кинта за нов Автомобил:От 2008 до 2011 Опел Корса Б .Сега VW Golf GT От: Сливен Мнения: 1,973 |
Извинявам се за спама,но ми дойде на ум дали може и с най-обикновенни щипки за пране да се защипят горивопроводите докато се сменя филтъра
|
|
|
|
Oct 28 2009, 08:14 PM
Коментар
|
|
|
нов внос Автомобил:opel corsa B C12NZ : Lanos A15SMS От: Търговище Мнения: 36 Регистриран на: 25-March 09 |
|
|
|
|
|
|
|
Oct 28 2009, 08:18 PM
Коментар
|
|
![]() ръждясъл Автомобил:Opel Kadett E 20SEH От: Нови Искър Мнения: 135 Регистриран на: 5-March 09 |
Колега какво го мислиш ще ти изтече някво количество от сорта на 100 милилитра какво го мислиш толко как ще ти изтече повече като не ти баца помпата каквото има по маркуч и тръба ще изтече не е кой зна колко бензин сложи едно шише и си го пресипи после
|
|
-------------------- Никога не е толково зле, че да не може да стане по зле!
|
|
|
|
|
Oct 28 2009, 08:20 PM
Коментар
|
|
![]() комбито нож в ръцете на малко дете Автомобил:Малко комби C18XEL От: Севлиево Мнения: 1,831 Регистриран на: 11-January 09 |
Ще се заляга явно,имам обаче един друг въпроси реших да питам тук за да не пускам нова тема!Изчезнаха ми светлините за заден ход,проверявах крушки,бушони и нищо,къде другаде да погледна? колега относно светлините провери си датчика ако всичко друго е наред на 99 % от него е тои се намира на скоросната кутия утре ще ти пратя снимка да видиш каде е ако някои има снимка нека сложи да помогнем на колегата надявам се да съм бил полезен |
|
-------------------- "Най-бързият Opel в света вдига 287 км/ч. и е комби"
цитат от www.tuning.bg Комбито, нож в ръцете на малко дете!!! ![]() |
|
|
|
|
Oct 28 2009, 08:34 PM
Коментар
|
|
|
колега относно светлините провери си датчика ако всичко друго е наред на 99 % от него е тои се намира на скоросната кутия утре ще ти пратя снимка да видиш каде е ако някои има снимка нека сложи да помогнем на колегата надявам се да съм бил полезен като го намериш къде, вадиш буксата даваш двата пина на късо и някои гледа отзад ако светнат значи че пущината сее преееецакала. |
|
|
|
|
|
|
Oct 29 2009, 10:49 PM
Коментар
|
|
като го намериш къде, вадиш буксата даваш двата пина на късо и някои гледа отзад ако светнат значи че пущината сее преееецакала. Така и направих и светнаха |
|
|
|
Dec 2 2009, 04:58 PM
Коментар
|
|
![]() ръждясъл Автомобил:ЖЪЛТА КОРСА С ГЪРНЕ От: Варна Мнения: 215 |
Как се сменя горивен филтър Опел Корса Б Каде се намира и ако може по подробно че ще ми е за първи път Мнението беше редактирано от valio_78: Dec 3 2009, 01:41 PM |
|
-------------------- Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата !!!
Моята буба: http://www.opelclub-bg.net/forum/index.php?showtopic=550 |
|
|
|
|
Dec 2 2009, 05:17 PM
Коментар
|
|
|
бъдещ фен Автомобил:Opel Astra F C14NZ Мнения: 11 Регистриран на: 11-November 09 |
Намира се отдолу от под дясната врата (на астрата) предполагам ,че и на корсата е така и е много полезно да се смени. Също така гледай да не объркаш посоката на движение на бензина,иначе смяната е много лесна държи се планка с една гайка,и маркучите са със скобички,и ако скоро не е сменяван най-добре си вземи 2 скоби предварително. Мнението беше редактирано от becinko: Dec 2 2009, 05:20 PM |
|
|
|
Dec 2 2009, 06:51 PM
Коментар
|
|
|
Намира се отдолу от под дясната врата (на астрата) предполагам ,че и на корсата е така и е много полезно да се смени. Също така гледай да не объркаш посоката на движение на бензина,иначе смяната е много лесна държи се планка с една гайка,и маркучите са със скобички,и ако скоро не е сменяван най-добре си вземи 2 скоби предварително. ако искаш данете изпръска с бензин намери бушона на бензиновата помпа запали колата и издърпаи предпазителя изчакаи колата да изгасне и тогава сменяи смело. като правиш това което тие писал колегата. |
|
|
|
|
|
|
Dec 2 2009, 08:05 PM
Коментар
|
|
![]() ръждясъл Автомобил:opel tigra X14XE От: варна Мнения: 288 Регистриран на: 14-February 09 |
има вероятност да е към задна дясна гума,но не съм сигурен
|
|
|
|
Dec 3 2009, 12:54 AM
Коментар
|
|
![]() ръждясъл Автомобил:ЖЪЛТА КОРСА С ГЪРНЕ От: Варна Мнения: 215 |
намерих го, работата е там че не ми се занимава да махам бушони и тем подобно, ако махна маркуча ще се изтече колкото е останало в него ли или докато не го запуша ще тече ? също от каде да разбера в каква посока трябва да го сложа |
|
-------------------- Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата !!!
Моята буба: http://www.opelclub-bg.net/forum/index.php?showtopic=550 |
|
|
|
|
Dec 3 2009, 01:05 AM
Коментар
|
|
![]() къта кинта за нов Автомобил:Opel Ascona От: Варна Мнения: 510 |
като за начало се приготви да се поолееш с бензин и после вади смело маркуча ! а като инструменти с една отверка и едно ключе ще се справиш ! и всичко туи за да се спестят 2-3-4-5 лева ! |
|
-------------------- ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Олекотена версия | Времето сега е: 25th May 2013 - 10:41 PM |